bestille fotballdrakter


 • Mourinho står overfor en bestille fotballdrakter
  Men nederlag mot Arsenal og Dinamo Zagreb, i henholdsvis Premier League og Europa League, har satt 58-åringen tilbake i rampelyset.
  Mourinho står overfor en enorm kamp for å redde jobben sin i hovedstaden, med Tottenham på vakt over konsekvensene av å gå glipp av Champions League-fotball for andre år på rad.
  fotballdrakter
  Leicester-sjefen, som vil overvåke sin sides FA-oppgjør med Manchester United på søndag, har gjort underverker på King Power Stadium.
  Han guidet Foxes til tredje plass i Premier League-tabellen, og fikk siden hans til å spille litt glatt og underholdende fotball i prosessen.
  fotball drakter
  Men rapporten sier at agentene til Simeone og Massimiliano Allegri har antydet at de også vil være interessert.
  Simeone er klar til å styre Atletico Madrid til La Liga-tittelen, og kan velge å legge igjen sin glitrende spell med den spanske klubben på høyden, slutter kampanjen.
  Det hevdes at Tottenham også har Steven Gerrard og Julian Nagelsmann under vurdering, med begge menn som gjør det bra i sine respektive roller i Rangers og RB Leipzig.
  Gerrard og Nagelsmann ser ikke ut til å være prioriteringer for klubben, med Tottenham som er i tvil om deres egnethet på grunn av manglende erfaring.
  fotballdrakter på nett
  I forkant av Tottenhams Premier League-oppgjør med Aston Villa på søndag, har Mourinho bedt spillerne sine om å vise kamp.