lage egne fotballdrakter


 • Dette var greit for Chelsea, lage egne fotballdrakter
  Etter å ha ventet 13 kamper på et Premier League-mål, var de siste sekundene av tørken kanskje Werner mest nervepirrende.
  Dette var greit for Chelsea, og deres mye dårlige keeper Kepa. Verdens dyreste keeper fikk sin første Premier League-start siden 17. oktober, da han slo inn tre mot Southampton. Siden så han Edouard Mendy innta sin plass, med kampaksjonen begrenset til cupkonkurranse. Men etter Kepas imponerende visning mot Barnsley i forrige uke i FA Cup, fortsatte Tuchel sin policy om å gi spillerne en ny sjanse til å imponere, og den spanske internasjonale tilbakebetalt troen. Men Mendy forblir Chelseas nr. 1, som Tuchel sa etter kampen.
  fotball drakter
  Kepa trenger litt renessanse for å dempe tvilerne over hans langsiktige fremtid i vest-London, men akkurat som Tuchel gjorde med Marcos Alonso, Jorginho og Antonio Rudiger, tegnet han en linje i sanden fra Lampards periode. og tillot troppen å bevise for ham at de er verdige til å være en del av hans langsiktige planer. Kepa gjorde det som var nødvendig og gjorde smarte redninger fra et Jonjo Shelvey-frispark og en titt på hodet fra Joe Willock, men det gjenstår å være sett om dette var starten på gjenfødelsen eller en sjanse for ham til å imponere i butikkvinduet.
  fotballdrakter på nett
  Å gjenoppbygge Werners tillit var en av elementene mot toppen av Tuchels oppgaveliste da han overtok Chelsea i slutten av januar.
  kopen voetbalshirts
  Signeringen fra £ 45 millioner fra RB Leipzig hadde ikke ønsket seg for mangel på innsats, men det var sluttproduktet som manglet fra Werners produksjon. Men denne kjølige kvelden i Vest-London la han inn en forestilling som var verdt sitt rykte og løfte mens han holdt Newcastle forsvarere i spinning og fikk til slutt målet han hadde jobbet så hardt for.

   

  fotballdrakter med trykk
  fotballdrakter salg
  hvor kan man kjøpe fotballdrakter
  billige fotballdrakter til lag
  fotballdrakter til bedriftslag