Kurt Zouma og Christian Pulisic

 • tilhængere med deres fodboldtrøjer gratis tryk sports premier league
  Chelsea gik toppen af ​​Premier League foran 2.000 tilhængere med deres 3-1-sejr over Leeds lørdag aften - men Frank Lampard sagde, at mens fansen skulle blive begejstrede, skal han og hans spillere forblive fokuserede.
  Olivier Giroud, Kurt Zouma og Christian Pulisic slog tilbage efter Patrick Bamfords tidlige åbning for de besøgende på Stamford Bridge, hvilket skabte fest på tribunerne, hvor et begrænset antal fans blev optaget efter lempelse af koronavirusrestriktioner.
  Lampard insisterer på, at hans hold går helt i den rigtige retning, men nægtede at blive fanget i spændingen omkring hans sides potentielle titeludfordring.
  Spanien trøje
  4.1 - Chelseas forventede mål på 4.1 mod Leeds i aften var den højeste xG for et hold i et enkelt Premier League-spil hidtil i denne sæson. Pebret. #CHELEE pic.twitter.com/aFY5ZVA2nZ
  Danmark trøje
  Når han talte til Sky Sports, var Lampard tilfreds med den modstandsdygtighed, hans side viste over for at gå bagud til et tidligt mål fra Patrick Bamford.
  Holland trøje
  Lampard bekræftede imidlertid også, at Hakim Ziyech blev skadet i hamstring i første halvleg og sagde, at Chelsea vil have vurderet ham i de kommende dage.
  england trøje
  Chelsea er vært for Krasnodar i Champions League tirsdag, inden han rejser til Everton næste lørdag for en 20-dages kick-off, live på Sky Sports Premier League.